Organisatie Bedrijfsfeest Van Den Heuvel

Dat je ook voor de organisatie van je complete bedrijfsfeest moet zijn, dat wist Maurik van den Heuvel wel. Met 1 belletje naar Pop-Up Uitjes hebben we er in de korte tijd een top bedrijfsfeest van gemaakt!

Voor Van Den Heuvel Logistiek in Uden organiseerde het Pop-Up Uitjes team in enkele weken het beste bedrijfsfeest in jaren. Het was het eerste feest waarbij vestigingen Heerde en Uden samen het bedrijfsfeest vierden en er werd daarom flink uitgepakt. Door het team van Pop-Up uitjes werd een introductiefilm opgenomen en gemonteerd en de catering, het licht en geluid, de band en DJ en alles wat er maar bij een goed feest komt kijken werd tot in de puntjes door ons geregeld. Zo maakten we de juiste afspraken met Verstraeten Catering, regelden we het Volkswagen fotobusje van WeddingRide en zorgden we ervoor dat tonproater Freddy van den Elzen voor zijn buut de juiste persoonlijke informatie kreeg. En zo’n feest zou natuurlijk geen top feest zijn, zonder één van onze spelshows. Ook hier pakten we flink uit met de op maat gemaakte Ik Hou Van Van Den Heuvel spelshow met de ruim 200 aanwezigen. Speciaal voor deze avond hadden we de petjes in de kleuren van het bedrijf laten bedrukken met het logo en alle vragen en opdrachten volledig gericht op Van Den Heuvel. Na een spannende finale ging team Rood er met de overwinningsschaal vandoor en kon het feest verder gaan losbarsten. DJ Rick draaide het publiek gelijk lekker warm waarna de band Starstruck er een geweldig feest van maakte!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Arjan van der Heijden
  17 mei 2022 om 13:24

  Na twee jaar Corona en het ook hierdoor nog niet eerder kunnen uitnodigen van onze collega’s van onze nieuwe vestiging in Heerde, wilden we op ons eigen terrein een bijzonder feest geven. Anders dan anders.
  Dat is gelukt! Mede dankzij de organisatie door Pop-Up Uitjes & Events.
  Alles startte met een fijne persoonlijke kennismaking en een goede voorbereiding. We kenden Manon van haar bijdragen aan activiteiten van het Brabants Familie Bedrijven Genootschap. De hernieuwde kennismaking “clickte” en samen hebben we al brainstormend de eerste ideeën op papier gezet. Met een gezonde balans tussen dik uitpakken en passend budget heeft Manon vanuit haar netwerk een mooi thema en programma samengesteld.

  Bij binnenkomst in de volledig in festival-stijl aangeklede bedrijfshal waren alle collega’s en partners al direct verrast door de fijne sfeer. De tonproater wist op een ludieke wijze de verschillen tussen Uden en Heerde bloot te leggen en de feestband kreeg zelfs de “anti-band collega’s” enthousiast. In afwisseling en samenwerking met de DJ was de dansvloer continue bezet!
  Om de herinnering aan dit geweldige feest vast te houden was een photoboot-busje geregeld. Wat een spontane en enthousiaste foto’s heeft dit opgeleverd!

  Na afloop heeft iedereen een anti-kater-pakket ontvangen om de volgende ochtend goed door te komen. Dit zal voor sommigen zeker nodig zijn geweest
  Pop-Up Uitjes & Events, bedankt voor jullie organisatie! Het was een groot succes!

  Arjan van der Heijden
  Van den Heuvel Logistiek

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder