Onvergetelijke bouwvakborrel

Een onvergetelijke bouwvakborrel organiseren? Pop-Up Uitjes bellen! En dat deed Hanegraaf keukens alweer voor het tweede jaar op een rij.

Het was gekkenhuis het laatste jaar bij Hanegraaf keukens, het team was dan ook met 4 man gegroeid. Om iedereen te bedanken voor zijn/haar inzet en om iedereen alvast een goede vakantie toe te wensen werd de jaarlijkse bouwvakborrel groots gevierd. Met de Welcome On Board show, een show helemaal in vakantiestijl, kwam iedereen al helemaal in de stemming. Team Oostenrijk, Holland en Mexico namen het tegen elkaar op. En het ging erop! Man, wat waren jullie fanatiek. En man, wat hadden wij dat gemist het afgelopen jaar! Na 2 rondes en de nodige biertjes en cocktails ging de overwinning uiteindelijk naar Team Oostenrijk met 46 punten. Team Mexico eindigde als tweede met 34 punten en tot slot team Holland met 15 punten.
Lieve mensen van Hanegraaf Keukens, bedankt voor deze onvergetelijke bouwvakborrel. Graag weer tot volgend jaar! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk.
Mind your step!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Fieke
    25 juli 2021 om 09:42

    Dat had ik niet verwacht van een bouwvakborrel! Wat ontzettend leuk en gezellig. We gaan jullie zeker aanraden!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen