Onvergetelijk personeelsuitje Duizel

Weer een onvergetelijk personeelsuitje bij D’Ouwe Tramhalte in Duizel met Ik Hou Van Brabant!

In 2013 waren we te gast in Duizel tijdens de bekendmaking van de overname door Ilse en Rob. Nu, 6 jaar wisten deze 2 enthousiaste ondernemers ons weer te vinden voor hun personeelsuitje. De waarschuwing vooraf dat het een “nogal enthousiaste” groep is, was niets teveel gezegd. Net als vorige keer stond de tent weer op zijn kop, ging het echt om de punten, werd niemand gespaard en hebben we bovenal weer ontzettend veel gelachen! De drie teams bleken ieder even fanatiek en echt aan elkaar gewaagd, want voor de laatste vraag stonden de 3 teams allemaal op 61 punten. De overwinning ging uiteindelijk toch naar team Wit, zij gingen met 67 punten met de overwinning naar huis. Team Rood en Blauw deelden de tweede plaats met 61 punten.
Iedereen van D’Ouwe Tramhalte in Duizel, bedankt voor dit onvergetelijke personeelsuitje en graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Restaurant d'Ouwe Tramhalte
    24 juli 2019 om 18:06

    Overdag lekker actief bezig geweest met een water challenge en ’s avonds als verrassing nog het ”Ik hou van Brabant spel”. Wat hebben ze genoten. Het was één van de beste en leukste personeelsfeest die we gehad hebben aldus het personeel. Jullie hebben het top verzorgt en wie weet ooit nog eens tot ziens! Het was super, we hebben genoten! Jullie weten er echt een feest van te maken!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder