Ondernemersvereniging Zijtaart: “Kei Skon!”

Nog voordat de show begon had het Frens van het Rode Team de lamp van het blauwe team er al uitgedraaid! Dat beloofde nog een avondje te worden; En dat werd het! “Kei Skon”! Dat is de samenvatting van deze avond met de ondernemersvereniging van Zijtaart!

Franc kwam voor de show naar ons toe met de mededeling: “Ze hebben het vandaag al druk gehad en ze hadden liever willen uitbuiken, ik denk dat ze het rustig aan zullen doen vanavond”. Nou Franc, niet is minder waar! Zowel het Blauwe, het Witte als het Rode Team gingen 100% voor de eerste plaats! De strijd ging ook lekker gelijk op, dus konden we allemaal om de beurt naar het andere team wijzen op de klanken van “Het is stil aan de overkant!”.

Het witte team ging uiteindelijk met de eerste prijs naar huis met 58 punten, gevolgd door het blauwe team met 43 punten en last but not least het rode team met 34 punten!
Iedereen bedankt voor jullie enthousiasme, graag tot ziens en laat onder de foto’s nog even een reactie achter…

Houdoe!
Jeroen en Manon

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • franc
  12 april 2012 om 20:00

  het was een superavond mede dankzij het spel ikhouvanbrabant een spel voor jong en oud. manon en jeroen bedankt voor alles, gr franc

 • mirjan v gorkum
  13 april 2012 om 12:10

  het was geweldig skon gegon , de hele groep onder mekaar . mooi om te zien . en fijn om erbij te zijn . ik vond eik wel dat het blauwe team had moeten winnen . maar goed !

 • Rob Kuijpers
  13 april 2012 om 13:19

  Super leuk spel maar ja er kan er maar 1 winnen WITTE WEL

 • Heidi van Berlo
  13 april 2012 om 13:34

  Ik ben altijd al fan geweest van ” Ik hou van holland” maar ” ik hou van brabant” doet er niet voor onder. De captains zijn zeker vergelijkbaar met Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. Het was een leuke avond en de teamspirit zat er goed in, maar ik sluit me aan bij Mirjan, het blauwe team had moeten winnen. Al met al een geslaagd programma.

 • Anja Versantvoort
  15 april 2012 om 15:02

  Was net als vanouds, een geweldige avond jong en oud. Allemaal deden ze mee.
  Veel lol gehad, alleen het RODE team had moeten winnen.
  We stonden echt lang bovenaan.
  Volgende keer een andere Kaptain

  Groetjes en bedankt
  Anja Versantvoort