Ondernemers Erp spelen Ik Hou Van Brabant!

In Erp weten ze wel wat ondernemen is! Verenigd in de EBK speelden al deze fanatieke ondernemers vandaag de hoofdrol in de Ik Hou Van Brabant Spelshow. Zij hadden er dan ook geen moeite mee om na een hypnotiserende dag en een BBQ allemaal in de actieve houding te springen en in drie teams de strijd aan te gaan!

De straffe noorderwind woei maar fris door de tent, maar met een paar heaters en verhitte strijders liep de temperatuur al snel op! Toine was het opperhoofd van het blauwe team, Paul de captain van team wit en Maddy probeerde zijn rode team in het gelid te houden. Speciaal voor de ondernemers van Erp hadden we Erpse logo’s, ondernemers en vragen in de show verwerkt, waardoor de show echt een personal touch kreeg. Er werd flink gelachen, gestreden en gestreje, maar dat maakte het juist zo skôn!
Ondanks de steekpenningen van team Blauw en de gestolen Drieka, ging de overwinning toch naar team Rood! Zij gingen met 59 punten met de overwinning naar huis!
De einduitslag was als volgt:
1: Team rood, met 59 punten
2: Team wit, met 47 punten
3: Team blauw, met 45 punten

Het was echt een ouderwets gezellige avond! Bedankt voor jullie enthousiaste deelname en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Lia van Kemenade
    8 september 2015 om 21:49

    EBK bedankt voor de geweldig georganiseerde dag, jammer dat ik de hypnose-show gemist heb!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder