On tour naar West Brabant – Gemeente Etten Leur

Ik Hou Van Branbant is deze week on tour in West Brabant. Na donderdag een show te hebben gegeven in Bergen Op Zoom, waren we vandaag in het mooie Etten Leur, waar het teamuitje van een afdeling van de Gemeente Etten Leur plaatsvond in Neerlandsch Koffyhuis.

De verhoudingen waren vandaag een beetje verdeeld, het blauwe en rode team waren de diesels, terwijl het witte team er als een benzinemotortje als een speer vandoor ging! Het geluk met het rad was aan de zijde van het witte team, terwijl het blauwe team het rad tot 2 keer toe zag stoppen op “1” punt. Ook het rode team had moeite om uit de startblokken gekomen, maar toen ze eenmaal de smaak te pakken hadden, kwamen de koplopers al snel in zicht!

De uitslag:
Na een strijd waarbij het witte team bijna tot aan het eind aan kop had gestaan, ging het rode team er met de overwinning vandoor met 102 punten, gevolgd door het witte team met 98 punten en helaas eindigde het blauwe team op de derde plek met 44 punten.

Iedereen kei bedankt voor jullie ontzettend gezellige en enthousiaste deelname! Het was een mooi feestje waar waarschijnlijk nog wel eens over gesproken gaat worden!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Nicole Coppens
  3 oktober 2012 om 11:32

  Hallo Manon,
  Wij hebben het echt heel erg naar ons zin gehad vrijdagmiddag. Echt iedereen op de afdeling heeft leuk gereageerd.
  De foto’s zijn ook mooi geworden en worden al volop verspreid.
  Ik vind jullie spelshow een echte aanrader !!!!!!
  Groetjes,
  Nicole Coppens