Nieuwjaarsborrel ’t Zusje Helmond en Uden

2024 is begonnen! En ook het team van Pop-Up Uitjes ging meteen goed van start met de Just Beat It spelshows voor de nieuwjaarsborrels van ’t Zusje, eerst in Helmond en ’s avonds in Uden.

We begonnen in Helmond om daar de boel op zijn kop te zetten. Met het enthousiaste team werd er flink gestreden in de Just Beat It show. De teams waren aardig aan elkaar gewaagd en met de fanatieke captains werden de nodige punten gescoord. In de pauze lagen de scores dan ook lekker dicht bij elkaar. Het verschil werd gemaakt na de pauze en de spannende finale waarbij team Groen er met 96 punten met de overwinning vandoor ging. Team oranje eindigde als tweede met 71 punten en tot slot team blauw met 52 punten. Team Helmond, bedankt voor deze geweldige middag bij jullie in de zaak!
Snel alles afbreken en op naar Uden waar we in een flink feest terecht kwamen. De polonaise werd al gedaan voordat we opgebouwd waren. Ook hier werkt een fantastisch team dat er duidelijk zin in had om een feestje te bouwen. En dat is gelukt! Net als in Helmond werd ook hier fanatiek meegedaan en werden de nodige punten gescoord in de verschillende opdrachten. Natuurlijk mocht de foute bingo niet ontbreken waardoor iedereen met een boa, hoedje of snor rondliep. Ook hier veranderde de finale net één en ander aan de einduitslag: Team Oranje wist deze editie te winnen met 83 punten. Team Blauw eindigde als tweede met 56 punten en team groen eindigde als derde met 46 punten.
Mensen van ’t Zusje, 2024 is begonnen! En hoe! Jullie waren een fantastisch publiek van de nieuwjaarsborrel. Maak er een mooi 2024 van en graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder