Nieuwjaarsborrel Nederheide en Oase

De eerste show van 2019 werd gehouden met de nieuwjaarsborrel van restaurant Nederheide en Oase in het prachtige Milheeze met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Al tijdens het opbouwen beloofde het een energieke show te worden. Nog voordat de show begon ging de polonaise al rond en werd er al uitbundig meegezongen. Misschien dat de rondleiding aan de brouwerij van Hertog Jan in Arcen daaraan ten grondslag lag? Nadat de teams en hun captains bekend gemaakt waren, kon de strijd beginnen. Met dit gemiddeld jonge team van medewerkers konden we van deze eerste show van het jaar wel een feestje maken! Over en weer werden flink wat punten gescoord, de nodige drankjes gedronken en natuurlijk werd er meestal ook goed voor “Ons Drieka” gezorgd. Na 2 spelrondes en een spannende finale ging de overwinning dan toch naar team Rood met 71 punten. De tweede plek was voor team blauw met 59 punten en tot slot team wit met 54 punten!
Aan alle medewerkers van Nederheide en Oase, een fantastisch 2019 toegewenst, maak er een mooi jaar van! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder