Nieuwjaars borrel ZB Sligro Veghel

2013, het jaar van de slang volgens de Chinese Dierenriem. Dit jaar begint goed voor de medewerkers van de ZB afdeling van Sligro Veghel met een nieuwjaars borrel in zaal Kleyngeldt te Zijtaart met de Ik Hou Van Brabant show!

Voorafgaand aan deze show was er nog wel wat water door de Rijn gegaan, maar gelukkig maakte de geweldige show alles goed! De Sligro was 1 van onze eerste klanten en nu, zo’n 3 jaar later, stond het Ik Hou Van Brabant team weer paraat. Ook de familie Coppens is ons niet onbekend en zo zagen we wel meer bekende gezichten. Het rode, witte en blauwe team begonnen strijdlustig aan deze strijd. Het rode en blauwe team gingen er samen vandoor en scoorden flink wat punten. Gelukkig maakte het merkenspel weer veel goed voor het witte team, want met een knappe 18 punten waren ze ineens weer volledig in de race!

De Uitslag

Ook in de tweede helft bleek alles nog mogelijk! Over en weer werden flink wat punten gescored en hoewel Leo in de eerste helft de meeste liedjes op zijn naam wist te schrijven, was het duidelijk de beurt aan het rode en witte team in de tweede helft. Na ruim 2 uur spelen, zijn we tot de volgende einduitslag gekomen:
De derde plaats voor het witte team met 69 punten
De tweede plaats voor het rode team met 76 punten
De eerste plaats voor het blauwe team met 82 punten

Het was weer een geweldige avond vanavond, dat beloofd weer wat voor dit jaar! Iedereen hartstikke bedankt voor jullie deelname en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s een reactie achter, dat stellen wij altijd op prijs!
Houdoe
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Maico Schepens
  7 januari 2013 om 12:01

  Beste Jeroen en Manon,

  Het was inderdaad een geweldige avond, jullie spelshow heeft daar enorm aan bij gedragen. De spelshow was professioneel, strijdlustig en bovenal zeer gezellig, het verliep als een geoliede machine, echt op z’n Brabants, hiervoor onze dank.

  Groet,

  Sligro zelfbediening Veghel.