Muziekbingo Music Masters Rosmalen

Met de Music Masters muziekbingo zetten we deze avond de tent weer op zijn kop bij De Groot Houtbewerkingsmachines in Rosmalen!

Het was op 15 december weer tijd voor de jaarlijkse kerstborrel en traditiegetrouw was het team van Pop-Up Uitjes hierbij weer de gangmaker. Met het succes van de voorgaande edities lag de lat wel erg hoog. Aan de reacties te zien was ook deze editie weer erg geslaagd. Met een hoedje, een mutsje een dikke snor en alle andere attributen zat de sfeer er gelijk goed in. Het concept is op zich niet zo ingewikkeld, je hoort een liedje en streept hem af van je kaart. Maar met alle opdrachten tussendoor, is deze muziekbingo geen gewone bingo. De voetjes van de vloer, de gitaar in de hand, de gabber aussi aan en gaan met die banaan. Zo werd er door de 3 teams niet alleen flink gestreept van de bingokaart, ook werden de nodige punten verdiend en hadden we uiteindelijk het roze team als winnaar van deze muziekbingo Music Masters!
Mensen, hele fijne feestdagen toegewenst en graag tot een volgende keer!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Willem
    16 december 2023 om 14:01

    Hé toppers! Jullie zijn bij ons kind aan huis, maar ook deze Music Masters muziekbingo was weer fantastisch! We werden heerlijk vermaakt en hebben weer echt veel gelachen. Tot de volgende maar weer…

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder