Mind Your Step Mariaschool Vinkel!

Vandaag landde de cabin-crew in 1 van de mooiste dorpjes op deze aarde: Vinkel! De Mariaschool was het vertrekpunt van deze vlucht waarbij we regelmatig in wat turbulentie terecht kwamen. Deze Welcome On Board show voor alle personeelsleden van de Mariaschool was aan de reacties te horen weer zeer geslaagd!

De deelnemers hadden voorafgaand aan de show onze boarding tickets al ontvangen. De dresscode had zijn werk gedaan want menig Mexicaan, Hollander en Heidi und Ludwig checkte in bij de stewardess van vandaag. Natuurlijk hadden wij ook nog voor de nodige aankleding gezorgd, waardoor er meteen een gezellige, maar strijdlustige sfeer was ontstaan.
Team Oostenrijk nam aan het begin van de show een kleine voorsprong, maar Holland en Mexico wisten aardig in de buurt te blijven. Tot en met de laatste vraag en de laatste keer aan het rad draaien, kon elk van de 3 teams nog met de hoofdprijs naar huis gaan. Toch ging de eer naar het Oostenrijkse team, want zij gingen met 70 punten met de eerste prijs naar huis, gevolgd door team Holland met 63 punten en last but not least team Mexico met 60 punten.

Thank you for flying Ik Hou Van Brabant Royal Airlines!

Laat onder de foto’s nog even uw Zoover recensie achter!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Cindy van Zoggel
  16 juni 2013 om 12:56

  Wat een sfeervolle, gezellige avond!
  Team Maraischool is fanatiek als het op spelletjes gaat, maar duidelijk werd dat ook de partners niet onderdeden aan de drang om te winnen!
  Fanatiek werd op de knop gedrukt, soms toch net wat te vroeg. De jury was streng; niet het hele antwoord goed dus de kans ging verder naar een ander team. Leuke strijd, uiteindelijk won Oostenrijk, gefeliciteerd!!

  Leuke foto’s die de sfeer goed tonen. Een foto die ik opvallend vond. De foto van het winnende team was toch van Oostenrijk? Maar wat doet die Mexicaanse vrouw er dan bij??

  Graag tot een volgende keer!