Medewerkersuitje Schaijk

Bij Hartje Groen in Schaijk moet je niet alleen zijn voor een onvergetelijke vakantie, ook voor een onvergetlijk uitje van Pop-Up Uitjes moet je daar in Schaijk zijn!

Om de medewerkers eens flink in het zonnetje te zetten voor het harde werken, werd vanavond een medewerkersuitje georganiseerd op eigen locatie. Achter in het bos stond ons team klaar om iedereen te verwelkomen met een gezellig muziekje. Al snel kon de strijd beginnen tussen team groen, blauw en oranje. Zowel de dames als de heren (Behalve Joop :)) gingen fanatiek de strijd met elkaar aan. Over en weer werden er flink wat punten gescoord met opdrachten als Just Mime It, Just Shake It en natuurlijk Just Scream It. Na 2 spelrondes ging de eerste prijs naar Team Oranje met 86 punten. De tweede plek was voor team blauw met 56 punten en tot slot team groen met 40 punten!
Medewerkers van Hartje Groen, hartstikke bedankt voor deze gezellige avond en graag nog een keer tot ziens. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Marloes
    23 oktober 2022 om 13:21

    Wat een super leuke avond hebben wij gehad! Erg leuke spellen waarbij je de strijd met elkaar aan kan gaan. Ook leuk de bingo tussendoor waarbij grappige prijzen te winnen zijn. Iedereen heeft een top avond gehad!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder