Medewerkersuitje in Uden met Van Der Wijst

Een medewerkersuitje in Uden organiseren? Bij Sergeant Pepper VIP in Uden vierden we vandaag het medewerkersuitje van Van Der Wijst met de Just Beat It spelshow!

De gekleurde keycoords met bingokaarten lagen al te wachten toen iedereen binnenkwam. Toen iedereen ingedeeld was in team oranje, groen en blauw kon de show en strijd beginnen. Al gelijk zat de sfeer er goed in en werd er een hoop lol gemaakt tijdens de spellen en opdrachten. Hoewel de strijd redelijk gelijkop ging, lag het blauwe team telkens toch net een beetje voor. Alle troeven werden ingezet bij Just Sing It, maar dat mocht voor team oranje en groen niet baten zodat team Blauw er met de overwinning vandoor ging met 112 punten! Van harte gefeliciteerd! Team Oranje eindigde als tweede met 69 punten en tot slot team groen met 56 punten.
Medewerkers van Van Der Wijst, bedankt voor dit gezellige medewerkersuitje in Uden en heel graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Hans
    28 oktober 2022 om 12:15

    Dat feestje met jullie met medewerkers zorgboerderij van der wijst was echt heel gaaf en gezellig !!!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder