Medewerkers uitje In ’t Groen

Onze seizoensafsluiting vierden we met alle medewerkers van In ’t Groen in Klein Dongen. Met de Ik Hou Van Brabant spelshow was het ouderwets gezellig, een mooie afsluiting, tijd voor vakantie!

Nadat de drie teams via een opdracht hadden achterhaald wat de activiteit van deze middag was, was het alsnog een aangename verrassing toen wij gevonden werden in de groente- en fruitwinkel. Hoewel de thermometer buiten ruim 30 graden aangaf, konden wij het in deze heerlijk koele ruimte prima volhouden. Aan het eind van de show was het overigens wel duidelijjk dat er een hete strijd gestreden was, want ook binnen was de temperatuur flink opgelopen! Met de 3 teams werd een eerlijke strijd aangegaan wat niet betekende dat de scores ook gelijk op gingen. Waar team rood en blauw voortvarend van start gingen, viel het voor het witte team nog niet zo me om punten te scoren. En toen ze eenmaal wat punten hadden, bleef het rad ook nog eens op de pech steken! Gelukkig was er genoeg gezelligheid deze middag en na een spannende finale ging team blauw er met 89 punten met de overwinning vandoor. Team rood eindigde als tweede met 67 punten en team wit eindigde als derde met 42 punten.
Dames en heren, bedankt voor deze gezellige middag. Wij wensen jullie een hele fijne vakantie en graag nog eens tot ziens!
Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ingrid van Gils
    15 juli 2018 om 20:37

    Het was een zeer geslaagde middag. Heel erg leuk, gezellig en een goed Brabants feestje

  • carin
    16 juli 2018 om 13:05

    Was een heel leuk feestje!!!😃 bedankt voor de gezelligheid en de leuke foto’s

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder