Medewerkers MMC Chirurgie 2A met Ik Hou Van Brabant

In Eersel, Bladel en Veldhoven zijn we al heel vaak geweest met de Ik Hou Van Brabant spelshow, maar het was voor ons de eerste keer dat we een bezoek brachten aan Steensel. Met gastvrouw Carolien en de Ik Hou Van Brabant spelshow beloofde het een fantastische avond te worden voor alle medewerkers van afdeling Chirurgie 2a van het Maxima Medisch Centrum (MMC) uit Veldhoven.

De woonkamer van Carolien en haar man was omgetoverd tot een waar feestpaleis waar het werkelijk aan niets ontbrak: drankjes in alle soorten en kleuren en wij verwachten dat ze minimaal een week in de keuken heeft gestaan voor de heeeeeerlijke hapjes! Het was een eer voor het Ik Hou Van Brabant team om hier te gast te zijn. Wat een enthousiaste deelnemers waren jullie deze avond! Maar goed dat het een degelijk huis was, anders was het dak eraf gegaan! We kunnen er een lang verhaal van maken, maar het was gewoon kei skon en gruwelijk gezellig!
Na 2 uur strijd hadden we dan toch een winnend team: Team Rood met 80 punten. Op de tweede plaats is het blauwe team geeindigd met 67 punten en tot slot het witte team met 62 punten!

Iedereen super bedankt voor jullie enthousiasme en de leuke complimenten die we ontvangen hebben. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dan kunnen anderen ook zien wat jullie van deze avond vonden!

Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Nancy
  8 februari 2014 om 11:40

  Het was super leuk! Bedankt voor de top avond

 • geert
  8 februari 2014 om 12:52

  Fantastische avond, een team om supertrots op te zijn.
  Feestcmm., Carolien bedankt!

 • Carolien
  8 februari 2014 om 17:24

  Ook ik heb erg genoten en een top avond gehad. Fijn om dit te mogen organiseren samen met een fantastisch team! Bedankt.

 • Petra
  8 februari 2014 om 20:05

  Ik heb een heerlijke avond gehad. Super gezellig en veel gelachen.

 • Irene
  8 februari 2014 om 23:44

  het was een heerlijk feestje, wat ons team echt verdiend had!! Voor herhaling vatbaar, met dank aan de gastheer en gastvrouw en ook aan het team van ik hou van Brabant!

 • Maria
  14 februari 2014 om 11:30

  Het was een geweldige avond.
  Dank je wel feestcommissie en heel het team van 2A.
  Ook een bedankje voor het team van Ik hou van Brabant, jullie deden het geweldig.
  Voor herhaling vatbaar.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder