Lunetzorg uitje in Eindhoven/Oirschot

Hallo, met Zwarte Piet, of we een spelshow willen presenteren voor Lunetzorg… Maar natuurlijk Lisette en zo speelden we samen Ik Hou Van Brabant waar nog lang over gesproken zal worden!

In een scoutinglocatie in Eindhoven/Oirschot was het al vroeg tijd om een mooi feestje te maken. Nadat iedereen ingedeeld was in teams rood, wit en blauw konden we met dit selecte gezelschap beginnen aan de show. Hoewel alle teams fanatiek aan de strijd begonnen, nam team Rood al snel (maar vooral ook met veel punten) de leiding. In de eerste helft leek het erop of dit door team wit en blauw nauwelijks meer in te halen was. Samen hadden team wit en blauw nog niet eens zoveel punten als team rood. De pauze werd echter nuttig besteed en na een peptalk door de captains werd een inhaalrace gestart. Punt voor punt werd de voorsprong voor team rood kleiner. Gelukkig voor team wit en blauw hadden we nog een klapper in petto, namelijk de ‘100’ punten op het rad. En het is bijna niet te geloven, maar na een flinke draai aan het rad van team Wit, bleef het rad toch op de ‘100’ steken! En zo had team rood mooi het nakijken en ging team wit er met 166 punten met de overwinning vandoor. Team rood eindigde als tweede met 88 punten en team blauw eindigde op de derde plek met 57 punten.

Dames en heren van Lunetzorg, bedankt voor de gezelligheid. We zouden het leuk vinden als je onder de foto’s een reactie achter wilt laten, zodat ook collega’s kunnen lezen hoe het was geweest!
Houdoe en bedankt.
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Jos spaan een van de winnars van teamwit!
  1 juni 2017 om 16:41

  Het was een zeer geslaagde middag/avond, ik zou aan team rood en blauw willen melden, doe wat meer met muziek.
  Winnen is ooooohhhhh zoooohhhhh leuk.
  Manon en Jeroen Lisette en Stein in een woord TOP!!!
  Groet Jos dun DJ.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder