Ladiesnight OV Sint Michielsgestel

Ladiesnight met de ondernemersvrouwen van de OV Sint Michielsgestel, dit jaar niet freubelen in de middag, maar een geweldig feest met de Ik Hou Van Brabant spelshow in het Zwaantje in Sint Michielsgestel!

Al bij binnenkomst kregen we een warm ontvangst van mensen die al eerder de Ik Hou Van Brabant show gespeeld hadden! Tijdens het voor- en hoofdgerecht hadden wij mooi de tijd om op te bouwen, zodat we ook om half 8 konden beginnen. De ladies werden ingedeeld in het rode, witte en blauwe team en toen het ijs gebroken was, werd het een geweldig feest! We hebben heerlijk gelachen met en om de foto’s van bekende Gestelaren en de heerlijke acties van de andere ladies! Daarnaast zijn we natuurlijk ook nog serieus (nou ja, een heel klein beetje dan) bezig geweest met allerlei vragen en opdrachten, zodat het een compleet feest werd!
Degenen die niet mee zijn gegaan, hebben echt wat gemist!

Laat onder de foto’s nog even een reactie achter en we zien jullie heel graag terug op een familieuitje, teamuitje of leuk bedrijfsuitje!

Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • hennie van Zelst
    4 april 2014 om 16:51

    Superleuke avond gehad met ik hou van Brabant en de dames van de ondernemingsvereeniging. Wat ik ook goed vond was dat de hele
    avond de vaart er goed zat.Er waren geen saaie momenten.
    Gr. Hennie van Zelst.