Kerstuitje Humanitas bij Zaal Kerkzicht in Loosbroek

Het jaarlijkse kerstuitje van Humanitas werd dit jaar afgesloten met de Ik Hou Van Kerst spelshow en een heerlijk Thais buffet bij Zaal Kerkzicht in Loosbroek. Een avond om niet snel meer te vergeten!

Met kerstsokken en al kon tegen de klok van half 5 de strijd tussen team rood, wit en blauw beginnen. Aan het enthousiasme van de teams kon het vandaag echt niet liggen, iedereen ging voor de winst! Team blauw wist al gelijk een grote voorsprong op te bouwen waarmee ze al bijna niet meer konden verliezen. De show was al een eindje gevorderd toen team wit nog op “1” punt stond. Gelukkig wist team rood een flinke inhaalslag te maken, waardoor ook dit team een deel van de show aan kop ging. Na een aantal minpunten over en weer en een flinke slinger aan het rad door team blauw, ging team blauw met de overwinning naar huis met 64 punten. Team rood eindigde als tweede met 51 punten en team wit eindigde als derde met 37 punten!

Dames en heren, ontzettend bedankt voor de te gezellige middag! Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2018! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder