Kerstborrel Synergie in Sint Oedenrode

De 2de kerstborrel van vandaag was bij onze nieuwe partnerlocatie De Helden Van Kien in het pitoreske Sint Oedenrode. Speciaal voor de kerstborrel speelden we met het team van Synergie de Ik Hou Van Kerst Spelshow!

De kerstborrel van 2018 beloofde een speciale te worden. Onder het genot van heerlijke tapasgerechten en de nodige drankjes werd er flink gestreden om de eerste plek. In eerste instantie gingen de scores mooi gelijk op zodat het scorebord 16-16-16 aangaf. Daarna gingen team rood en wit ervandoor en lieten team blauw ver achter zich. Ook in de 2de helft probeerde team blauw nog dichterbij te komen, echter waren team wit en rood toch net te sterk. Uiteindelijk ging team rood er met 74 punten met de overwinning vandoor. Team wit eindigde als 2de met 65 punten en team blauw eindigde als derde met 36 punten.
Ook in Sint Oedenrode weten ze dus een goede kerstborrel te vieren! Bedankt voor jullie deelname en de gezelligheid! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder