Kerstborrel Smink Veghel met Ik Hou Van Kerst

In de tot feest- en dinerzaal omgebouwde locatie van Smink in Veghel werd er dit jaar flink uitgepakt met de kerstborrel! Aansluitend aan het werk stond al gelijk de Ik Hou Van Brabant-Kerst show klaar om met een pilsje in de hand goed te starten!

Toen het werkshirt verwisseld was voor de vrijetijdskleding en iedereen ingedeeld was in team Rood, Wit of Blauw, kon de strijd beginnen. Deze kerstborrel was namelijk niet alleen bedoeld om gezellig samen te zijn, ook stond de teambuilding centraal. Het was wel duidelijk dat de nieuwelingen gelijk flink aan de bak mochten, terwijl de oude garde dit mooi stond te aanschouwen! Na 2 rondes vol met gezellige spellen, een flinke dosis muziek en met name gezelligheid won het team dat het grootste deel van de middag aan kop had gestaan: Het blauwe team met 73 punten! Team rood eindigde als tweede met 56 punten en team wit als derde met 55 punten.

Iedereen heel erg bedankt voor de ontzettend gezellige middag! Wij zullen jullie niet snel vergeten. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Fijne feestdagen en een ontzettend goed 2017!

Manon en Jeroen.

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Pieter Theunisz
  17 december 2016 om 15:00

  Bedankt voor de mooie avond en de leuke spelletjes.

  Kunnen we de fotos ook downloaden?

  Groetjes en Prettige feestdagen.

  • admin
   17 december 2016 om 16:52

   Beste Pieter, de foto’s worden binnenkort naar de organisatie gestuurd. Fijne feestdagen!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder