Kerstborrel Siba Uden On Ice

Ho Ho Hooo, dit keer een compleet ander kerstfeest voor de medewerkers van Siba met de Ik Hou Van Kerst spelshow! Bij Uden On Ice was het prima feesten, drinken en eten en natuurlijk een prachtige ambiance voor deze kerstborrel.

De bandenhandel is met name een mannenwereld en zo streden een kleine 60 mannen en en paar vrouwen (Die op hun beurt hun mannetje weer stonden) tegen elkaar om de hoofdprijs. Binnen 2 seconde nadat de eerste gasten binnen waren gekomen, was het al duidelijk dat het een mooi feestje zou worden. Met name de gezelligheid, een beetje flauwekul en de afwisseling van spelletjes met het kerstthema maakten van deze kerstborrel een kei mooi feest waar nog lang over nagepraat gaat worden. Welk team nou precies zou winnen was eigenlijk ook niet zo belangrijk vandaag, maar als het er dan toch op neerkwam werd er toch flink “Het is stil aan de overkant” gezongen. Na 2 spelrondes ging het rode team er met 69 punten met de overwinning vandoor. De tweede plek was voor team wit met 56 punten en door het draaien van de “pech” eindigde het blauwe team als laatste met 26 punten!

Het was zowel voor jullie als voor ons de afsluiting van dit jaar. WIj hebben er weer een kei skôn jaar opzitten, op naar 2017! Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en alle goeds en gezondheid in 2017! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder