Kerstborrel Rabobank Peel Noord bij Bavaria Brouwerij Café

De kerstborrel en de uitreiking van de kerstpakketten kregen dit jaar een bijzonder tintje met de Ik Hou Van Brabant-Kerst spelshow! In het altijd mooie Lieshout waren we te gast bij het Bavaria Brouwerij Café om voor Rabobank Peel Noord een geweldige avond te verzorgen.

Team Kerstman (Wit), Kerstboom (Blauw) en Rendier (Rood) gingen vandaag de strijd met elkaar aan. Ondanks dat (of juist doordat) het flinke teams waren, was er al gelijk een heerlijke sfeer. Door de afwisseling van kersthits met Brabantse feestnummers, de afwisseling van spellen, maar met name door het enthousiasme van de teams werden er over en weer flink wat punten gescoord. De ballen uit de kerstboom waren echter verraderlijk, de minpunten vielen op de verkeerde momenten bij de verkeerde teams, waardoor het lastig was om het rode team bij te houden. Het blauwe team liet het er niet bij zitten en door een flinke inhaalslag met het topospel was dit team ineens een goede kandidaat voor de overwinning. Het laatste wordt was ten slotte toch voor het rode team. Doordat het rad bleef steken op de “100” punten ging team rood er met 164 punten met de overwinning vandoor, gevolgd door team blauw met 48 punten en tot slot team wit met 42 punten.

Iedereen kei bedankt voor de gezellige Ik Hou Van Kerst avond. Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een fantastisch 2017! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Ans van Doren
  16 december 2016 om 10:45

  Beste Manon en Jeroen,

  Mede door jullie enthousiasme en het ontzettend leuke Ik-hou-van-Brabant Kerstspel zat de sfeer er al snel in.
  Dank jullie wel voor deze gezellige en geslaagde avond!

  Gr. Ans

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder