Kerstborrel organiseren? Pop-Up Uitjes bellen! Zo waren we voor deze kerstborrel in Mierlo met de Ik Hou Van Kerst Show “Apres Ski Editie”!

Voor iedereen was het een verrassing wat er zou gaan gebeuren. Na heerlijk te hebben gegeten in Hup in Mierlo was het voor de medewerkers van Driessen uit Helmond tijd om nog even flink actief bezig te zijn tijdens de pubquiz spelshow. Deze avond zat vol met vragen en opdrachten met natuurlijk de thema’s kerst en après-ski. Over en weer werden er flink wat punten gescoord. Daar waar het ene team beter was in het raden van de grootste hits, ging het andere team er met veel punten vandoor bij het logo’s raden. Zo vloog de tijd voorbij en ging het witte team, na een geweldige finaledraai aan het rad, er met de hoofdprijs vandoor met 157 punten. Team Rood eindigde als tweede met 64 punten en tot slot team blauw met 61 punten.
Wij willen jullie in ieder geval bedanken voor deze ontzettend gezellige Kerstborrel in Mierlo en we wensen jullie hele fijne feestdagen en graag nog een keer tot ziens! We vinden het altijd leuk als je onder de foto’s nog even een reactie achter wilt laten!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder