Kerstborrel Menneke Eersel

De kerstdagen zitten er weer op en om iedereen te belonen voor het harde werken het afgelopen jaar werd er voor alle medewerkers van ‘t Menneke uit Eersel vond men het gepast om een kerstborrel te organiseren. Dit jaar was de locatie In Irsel, natuurlij In Eersel! Het Ik Hou Van Brabant team mocht daar natuurlijk niet ontbreken en de tent werd zowat afgebroken!

Na een heerlijk veel-gangen-diner stond het Ik Hou Van Brabant team klaar in het naastgelegen zaaltje. Na de teamindeling bekend te hebben gemaakt, kon de strijd beginnen. Het rode, witte en blauwe team waren er alle drie op gebrand om met de overwinning naar huis te gaan. Zo wisselden het rode en blauwe team elkaar af als koploper, hoewel het witte team ook prima aan kon haken. Na drie kwartier strijd, lag de score dan ook nog dicht bij elkaar: 20 punten voor wit, 26 punten voor rood en 33 punten voor blauw.
Het rad, dat bleef toch een punt van discussie, was hij nou wel rond geweest, of niet, of wel, of niet. En als het rad net blijft hangen op de “PECH”, is het dan pech of niet, of wel, of niet?
Aan het eind van de tweede helft, was dit de einduitslag:
De eerste plaats voor het blauwe team: 77 punten
De tweede plaats voor het witte team: 52 punten
De derde plaats voor het rode team: 47 punten

Iedereen gruwelijk bedankt voor de gezellige avond! Wij wensen jullie een goed uiteinde en vooral een kei skon 2013!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Lindy
    2 januari 2013 om 19:19

    We hebben een super leuke avond gehad dankzij ik hou van brabant!
    Zeer goed en netjes geregeld!

    Was toppie en zeker voor herhaling vatbaar!