Een kerstborrel in Heesch organiseren doe je natuurlijk met het Pop-Up Uitjes team! Met de Ik Hou Van Kerst spelshow werd het een kerstborrel om niet snel te vergeten!

Het mooie van ons vak is dat we op de meest uiteenlopende locaties komen. Van een sjieke tent in hartje Amsterdam tot aan de werkplaats van Houthandel Van Der Heijden in Heesch. Voor vandaag was er opruiming gehouden en de vloer netjes aangeveegd, zodat we er een onvergetelijke kerstborrel van konden maken. En dat was gelukt met al die enthousiaste mensen die hier in dienst zijn. Wat hebben we gelachen, gesjouwd, leuke opdrachten uitgevoerd en natuurlijk de nodige punten gescoord. Er moest gedanst worden, de polonaise kwam voorbij en bovenal was het echt ontzettend gezellig. De tijd vloog ook vandaag weer voorbij en voordat we het wisten ging team Blauw er met de overwinning vandoor. Team rood eindigde als tweede en tot slot team wit op de derde plek!
Beste mensen van Van Der Heijden, ontzettend bedankt voor deze geslaagde kerstborrel in Heesch en heel graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Arno
    4 januari 2023 om 14:14

    Wat een top avond. Zeer geslaagd en die laatste foto had nou weer niet gehoeven..haha. Nee geintje. IK heb jullie al bij andere bedrijven aangeprezen. Ga zo door

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder