Het is de tijd van de kerstborrels en zo waren we deze avond bij de kerstborrel van Fietsplezier in Heesch met de Ik Hou Van Kerst spelshow!

Voor alle medewerkers was het een verrassing wat er te gebeuren stond. Tijdens het diner bouwde het team van Pop-Up Uitjes op in de bakfietswinkel zodat het tot het eind een verrassing bleef. Nadat iedereen in een team was ingedeeld, kon de kerst spelshow beginnen. Vol enthousiasme ging de strijd om de eer en de felbegeerde hoofdprijs van start. Maar niet iedereen kwam even lekker uit de startblokken. Zo werd er aan de ene kant door sommige teams de “10” gedraaid, terwijl andere op de pech bleven steken. Ook met de spellen zoals het roddelen, het raden van de logo’s en natuurlijk het uitbeelden werd de ene keer door het ene team en de andere keer door het andere team flink gescoord. Ondanks dat de groep niet zo groot was, klonk het af en toe alsof we met 50 man bezig waren! Na 2 spelrondes kon er uiteindelijk maar 1 team met de winst naar huis en dat was team Blauw met 70 punten. De tweede plek was voor team Rood met 36 punten en tot slot team Wit met 24 punten.
Mensen, allemaal hele fijne feestdagen, bedankt dat wij op jullie kerstborrel mochten zijn en wij wensen jullie alle goeds voor 2024!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ingrid van de Wetering
    28 december 2023 om 09:18

    Zoals het hierboven omschreven staat, klopt helemaal! Er werd door Pop-Up Uitjes super meegedacht om het een verrassing te houden voor iedereen wat we precies gingen doen. We waren bang dat het spelelement niet zo naar voren zou komen doordat we met een kleine groep waren. Maar niets is minder waar! Iedereen was fanatiek en er werd goed gestreden voor de 1e plaats. De reacties waren alleen maar positief. Iedereen heeft genoten.
    De spelshow zit goed in elkaar en er zit tempo in. Ook klinkt er leuke muziek tussen de onderdelen door waardoor er gelijk een goede sfeer is.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder