Kerstborrel Gamma Boxmeer

Ieder jaar is het weer een uitdaging om van de kerstborrel iets speciaals te maken. Op aanraden van de eigenaren van Café Thijssen in Vierlingsbeek koos de organisatie van de kerstborrel van Gamma Boxmeer voor de Welcome On Board show! Een vlucht vol muziek en leuke opdrachten waar nog lang over nagepraat wordt!

Het vliegtuig stond al met ronkende motoren te wachten, maar gelukkig was iedereen op tijd om te boarden. Met teams Oostenrijk, Holland en Mexico in één vliegtuig werd het een mooie strijd. Team Holland was een kei in het raden van liedjes, maar helaas bleef het rad altijd op “1” steken. Team Oostenrijk wist weer de nodige punten te scoren bij het vliegtuigenspel en de benaderingsvragen. Team Mexico was in de loop van het spel een flink eind achterop geraakt. Maar wat niemand meer verwachtte, gebeurde: Met 27 punten bij het vlaggenspel stond team Mexico ineens aan kop!
Na 2 uur vliegen met weinig echte turbulentie kwam team Holland als winnen team uit het vliegtuig met 87 punten, gevolgd door team Mexico met 84 punten en tot slot team Oostenrijk met 69 punten.

Bedankt dat u met Ik Hou Van Brabant Royal Airlines hebt gevlogen! Laat onder de vakantiefoto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk.

Mind Your Step!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder