Dit jaar een keer een andere jaarafsluiting bij Vogelsang. Met de Ik Hou Van Kerst spelshow in de eigen werkplaats werd het een ontzettend gezellige kerstborrel in Dordrecht!

Nadat iedereen op tijd gestopt was met werken en de hal spik en span was opgeruimd, kon de kerstborrel beginnen. Met een biertje, wijntje of frisje in de hand werd iedereen vermaakt in een spelshow die helemaal in het teken van kerst en après ski stond. Het was natuurlijk niet alleen aan ons om jullie te vermaken, jullie moesten zelf ook flink aan de bak met spellen en opdrachten zoals het kerstbomenspel, roddelen, liedjes raden en natuurlijk het onvergetelijke 90 seconds “Sneeuwpop-editie”! Met wat lekkere hapjes tussendoor, veel gezelligheid en op tijd een drankje, vloog de tijd voorbij. Na 2 spelrondes ging de overwinning naar team Rood! Met 62 punten waren zij de uitblinkers van vandaag. Team Rood werd op de voet gevolgd door team Blauw met 57 punten en tot slot werd team Wit derde met 42 punten.
Mensen, het was een mooie afsluiting van het jaar met deze kerstborrel in Dordrecht. Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een geweldig 2023! Heb je ook iets te vieren in de omgeving van Dordrecht? Laat het ons weten en wij komen graag!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder