Kerstborrel Arrangement voor Commanderij Laarbeek

Ho Ho Ho! Tijd voor de Ik Hou Van Kerst Show met de Commanderij Laarbeek voor de gezelligste kerstborrel sinds tijden! Met het door Pop-Up uitjes geregelde arrangement bij ’t Hôfke in Handel ontbrak het de aanwezigen aan niets!

Dit jaar stond er geen bowlen of een kerstmarkt op het programma. Wat er wel te gebeuren stond was voor iedereen een verrassing. Het goede idee van Femke werd meteen omgezet in daden en zo werd er vandaag in 3 teams gestreden om de felbegeerde hoofdprijs van onze spelshows! Misschien lag het eraan dat team rood dacht dat de rode knop bedoeld was voor het bestellen van bier, want van punten scoren kwam het niet bij alle speelrondes. Team wit en blauw hadden duidelijk beter door hoe er punten behaald konden worden, namelijk op het juiste moment drukken met het juiste antwoord. Zo simpel is het ;). Het witte en blauwe team bleven qua punten mooi dicht bij elkaar, maar zoals altijd was in de finale nog alles mogelijk. Gelukkig voor team wit was de voorsprong groot genoeg waardoor zij met de overwinning naar huis gingen met 91 punten. Team blauw eindigde als tweede met 85 punten en toch nog een knappe podiumplek voor team rood. De derde plek was voor dit team met 59 punten.
Namens het Pop-Up Uitjes wensen wij jullie hele fijne feestdagen! Bedankt voor de gezellige kerstborrel en graag weer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ties
    20 december 2018 om 22:07

    T woar kei skon! Bedankt voor n leuke middag/avond!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder