Kerstborrel Akertech Udenhout

De kerstborrel van Akertech uit Udenhout zag er dit jaar eens een keer totaal anders uit! Gekleed in de mooiste kersttruien, lichtjes in het haar en met de creatiefste versieringen werd het met de Ik Hou Van Kerstshow een avond om niet snel te vergeten!

Door de perfecte voorbereiding van de organisatie liep vandaag alles op rolletjes. De kerstpakketten waren op tijd binnen, er was gezorgd voor een heerlijk buffet en klokslag kwart voor 8 was iedereen ingedeeld in team rood, wit of blauw. Hoewel Maarten als captain van het witte team al zei: Het gaat niet om het winnen maar om het meedoen. Toch hadden team rood en blauw daar een ander idee bij en samen streden deze teams om de eerste plaats. Met zo’n fijne collega’s was er natuurlijk alleen gezonde strijd en zo eindigde team wit als laatste met 57 punten. Team rood eindigde als tweede met 71 punten en team blauw eindigde op de eerste plek met 84 punten.
Beste medewerkers van Akertech, fijne kerstdagen, een goed oud op nieuw en een heel goed 2018 toegewenst! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen.

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Tanja
  15 december 2017 om 09:49

  Bedankt voor het leuke spel en de goede organisatie. We hebben veel plezier gehad!

  • Desiree
   15 december 2017 om 15:28

   Super gedaan! Jullie hadden de juiste energie om een mooie groep in het gareel te houden tijdens het leuke spel. Dank!

 • Moonen (aka Maarten captain team wit)
  15 december 2017 om 10:52

  Jullie hebben alles al genoemd. Het was een goed georganiseerde avond. Lekker eten en een leuke ikhouvanbrabant/kerst/akertech quiz.

  Jammer dat wij steeds alle vragen als eerst goed hadden maar minpunten uit de kerstballen haalde. Hierdoor was het voor team rood en blauw wel leuker. We lieten ze een beetje bijkomen.

  Een aanrader voor een dergelijke avond.

  Groeten,
  Maarten

  PS Nog bedankt voor de kalender 😄

 • Inge
  15 december 2017 om 13:12

  Bedankt weer voor het gezellige feest en de geschenken! Altijd leuk om hierbij aanwezig te mogen zijn!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder