Kerst uitje Franciscusschool Veghel

12-12-12. Deze bijzondere datum wordt door veel mensen gebruikt om bijzondere dingen te doen. Zo had de organisatie het Ik Hou Van Brabant team uitgenodigd om er dit jaar een bijzondere kerstborrel van te maken! En dat is gelukt. Met een club van enthousiaste deelnemers hebben we er samen een entertainment show van gemaakt om niet snel te vergeten!

Nadat de teamcaptains geinstrueerd waren, kon de strijd beginnen. Sommige deelnemers hadden recent nog bij Int Corenvelt een show bijgewoont en dachten hun voordeel te kunnen doen, maar het Ik Hou Van Brabant team heeft zoveel vragen en opdrachten dat we altijd nieuwe dingen hebben. Al enkele weken ging de eerste plaats naar het rode en witte team, maar vanavond lagen de verhoudingen helemaal anders. Het blauwe team timmerde flink aan de weg door hun enthousiasme en fanatisme wisten zij punt na punt te scoren en er zo met de overwinning vandoor te gaan.

De einduitslag:
Het witte team op de 3de plek met 53 punten
Het rode team op de 2de plek met 62 punten
Het blauwe team op de 1ste plek met 66 punten

Het was weer top deze avond en we zien jullie graag nog eens terug bij 1 van onze shows! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dan kunnen andere ook lezen dat het een geslaagde avond was!

Houdoe en bedankt!