Kerst Spelshow Oisterwijk

De Kerst Spelshow Après-Ski editie was dit jaar weer een succes bij de HEMA in Oisterwijk. Na een paar coronajaren en een uitstapje naar een ander entertainmentbedrijf waren we vandaag gelukkig weer te gast. En met succes!

Het is altijd goed om ook een keer ergens anders te kijken, dan weet je weer waarom je het team van Pop-Up Uitjes moet boeken 😉 Nadat er voor iedereen een bedankje en een mooie originele HEMA kersttrui was voor het harde werken van afgelopen jaar kon de strijd beginnen. Met de HEMA kersttrui aan en de Pop-Up kerstmuts op gingen de 3 teams met elkaar de strijd aan tijdens de Kerst Spelshow. Links en rechts werden er door team Rood en Blauw al meteen de eerste punten gescoord terwijl team wit nog wat achterbleef. Dieseltjes waren het, want langzaam maar zeker kwam ook team Wit aan de nodige punten. In deze editie werd het kerstthema afgewisseld met de foutste après-ski hits en werd er flink gelachen tijdens de opdrachten en spellen die door de teams uitgevoerd werden.
Nadat de zangkunsten vertoond waren, Ons Drieka ingezet was en er nog een laatste draai aan het rad gegeven was, ging de winst naar team Blauw met 72 punten. Team Rood eindigde als tweede en last but not least team Wit op de derde plek.
Mensen van HEMA Oisterwijk en Berkel-Enschot, bedankt voor jullie enthousiaste deelname aan de Kerst Spelshow en laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder