Kerst spelshow in Oss met De Naaldhof

Direct na de drukke kerstdagen was het tijd voor de kerstborrel van De Naaldhof in Oss met de Ik Hou Van Kerst Spelshow van het Pop-Up Uitjes team.

Speciaal voor deze avond had het voltallige personeel een avondje vrij zodat iedereen kon deelnemen aan de kerstborrel. In 3 teams werd de strijd met elkaar aangegaan. Hoewel Mark zijn best had gedaan om de teams eerlijk te verdelen, kwam dat niet helemaal bij de scores tot uiting. Team Blauw ging de hele show aan kop, op de voet gevolgd door team rood, terwijl team wit toch echt een flink stuk achterbleef. Gelukkig was het maar een spelletje waarbij met name ook de gezelligheid een belangrijke rol speelde!
Na 2 spelrondes en een spannende finale ging team Rood met 1 punt verschil met de overwinning naar huis met 63 punten. Team Blauw eindigde als tweede met 62 punten en tot slot team wit met 30 punten.
Allemaal beankt voor jullie deelname en het team van Pop-Up Uitjes wenst jullie een goed uiteinde en een knallend 2019! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder