Kemkens feest bij ’t Vunderke in Macharen

Op de vraag of ze bij ’t Vunderke in Macharen nog een leuke invulling voor de feestavond van Kemkens hebben, kunnen we na vanavond wel volmondig “JA” zeggen, want met de Ik Hou Van Brabant spelshow was er voor iedereen genoeg te beleven met een flinke dosis Brabantse gezelligheid!

De eerste paar minuten werd de kat uit de boom gekeken, maar toen iedereen doorhad dat het “maar een spelletje” was en het naast de strijd met name ook om de gezelligheid ging, kon de avond niet meer stuk. Alle (An)Twannen waren captain van een team en met zo’n collega’s en aanhang als teamgenoten was er voor elk onderdeel wel iemand die het antwoord wist. De scores bleven dan ook de hele show lekker dicht bij elkaar liggen. In de pauze, waarin de ijskar ten tonele verscheen, hadden bepaalde, niet bij naam te noemen mannen het echter drukker met de knoppen, lampjes en snoertjes dan met de ijscovrouw.
Gelukkig was iedereen toch weer zo sportief om alles in originele staat te herstellen, zodat we er samen weer een gezellige tweede ronde van konden maken. Doordat de scores dicht bij elkaar bleven liggen, bleef tot het eind alles mogelijk. Met een goede tactiek en een beetje geluk ging uiteindelijk team blauw er met 53 punten met de overwinning vandoor, gevolgd door team rood met 51 punten en tot slot team wit met 46 punten.

Dames en heren van Kemkens uit Oss, bedankt voor de gezellige avond. Laat onder de foto’s nog een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen.

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Toon en Petra
    20 november 2016 om 22:47

    Wat een geweldig leuke avond Dank Hiervoor

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder