Just Beat It De Witte Zwaan

Na één van de drukste nazomerdagen was het vandaag tijd voor het jaarlijkse personeelsuitje voor alle medewerkers van De Witte Zwaan in Berlicum. Maar van uitrusten kwam vandaag niet veel, want met de Just Beat It show hadden we een druk programma voor de boeg.

Met een Brabants kwartiereke vertraging (Dat zijn we met de Ik Hou Van Brabant show ook wel gewend) werden door Henk de teams geheel willekeurig ingedeeld en konden team oranje, groen en blauw de strijd met elkaar aangaan. Het was een avond waarbij de teams niet voor elkaar wilden onderdoen. Het ene team had de “tactiek” om rustig aan te beginnen, terwijl de andere teams gelijk de verdubbelaar inzetten. Gelukkig voor team groen werden er flink wat bingopunten verdiend, zodat ook hun punten mooi in de buurt bleven van team oranje en blauw. Na de duetten ronde mocht er helaas maar 1 envelop getrokken worden en ging de strijd alleen nog tussen team blauw en oranje. Helaas werd de envelop met “-5 punten” eruit gehaald, waardoor de overwinning deze editie naar team blauw ging!

Dames en heren, jongens en meisjes, bedankt voor de gezellige avond! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder