Just Beat It uitje met Pan & Zo in Herpen

En wat doe je op een doordeweekse maandagavond? Nou een groot feest bouwen met het personeel van Pan & Zo in Herpen met de Just Beat It Spelshow!

Speciaal voor het jaarlijkse personeelsuitje is het Ik Hou Van Brabant team weer ingevlogen. Aan ons de kunst om de show die we in 2015 gegeven hadden te evenaren en wij denken dat dat zeker weer gelukt is! Wat kunnen ze er daar in Herpen een feest van maken. Team Oranje nam al snel de leiding, maar team Groen en Blauw waren niet van plan om dit Oranje team te laten winnen. Naarmate de avond vorderde kwam iedereen steeds dichterbij en de spanning werd groter en groter! Bij het finalespel gebeurde wat team groen en blauw al hoopte: Team Oranje raakt de helft van de punten kwijt waardoor alles weer mogelijk werd. Het grote geluk was voor team blauw zodat zij met 87 punten deze editie wonnen! Team groen eindigde als tweede met 50 punten en team oranje eindigde als laatste met 47 punten.
Dit was echt een super mooie start van deze week! Wat een top avond! Laat onder de foto’s even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ilse
    24 oktober 2017 om 22:04

    Hoi jullie hebben 2015 zeker overtroffen het was weer een super feest en de strijd was voelbaar bedankt voor de leuke avond gr ilse

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen