Just Beat It met Smulders

To, to, to, tomatenplukkers! Het jaarlijkse personeelsuitje van tomatenkwekerij Smulders was er vandaag één om niet snel te vergeten! Met Just Beat It was het een feest voor iedereen!

Na een prachtige nazomerdag reisden we af naar Spoordonk/Oirschot met de Just Beat It show. Nadat iedereen verdeeld was in team blauw, oranje en groen en de coaches bekend waren, kon de strijd beginnen. De teams waren lekker aan elkaar gewaagd en iedere team zette voor zichzelf precies op het juiste moment de verdubbelaar in! Want toen team blauw de verdubbelaar inzette bij Just Draw It haalden ze de meeste punten van allemaal. Toen team oranje hun verdubbelaar inzette bij Just Mime It, haalden zij daar de hoogste score en team groen was met hun verdubbelaar het snelste bij Just Shake It! Dat ook de Just Beat It show op maat gemaakt kan worden bleek wel tijdens het finalespel. Het is namelijk voor verschillende medewerkers een sport om zo snel mogelijk hun banaan op te eten en de schil dan vervolgens in een aluminiumfolie te wikkelen en deze dan van een afstandje in de prullenbak te werpen. Dit waren voor ons voldoende ingrediënten om hier het finalespel van te maken! Zo haalde team oranje een extra envelop binnen omdat zij het snelste waren. Helaas had niemand zijn banaan de eerste keer in de bak gekregen, maar dat maakte de fun er niet te minder om!
Na de spannende finaleronde eindigde team blauw als laatste met 50 (of 60?) punten. Team groen eindigde als tweede met 74 punten en team oranje eindigde op de eerste plek met 85 punten!
Iedereen ontzettend bedankt voor de gezelligheid! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

p.s.: Deze tekst is ook in het Pools beschikbaar via Google Translate 😉

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Ellen
  24 september 2017 om 13:25

  Ontzettend leuke avond gehad. Jammer dat de puntentelling niet helemaal bij was😉, anders had team blauw zeker gewonnen 😁. Voor herhaling vatbaar. TOP gedaan, spelleiding !!!

 • Wilma smulders
  24 september 2017 om 20:56

  Helemaal mee eens ,behalve dan de puntentelling , die was ook top.
  Team oranje heeft volkomen terecht gewonnen .bedankt Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder