Just Beat It: PSV Teambuilding

Just Beat It voor de teambuilding van de PSV medewerkers bij De Heische Hoeve: Een show om niet snel te vergeten! Ondanks, of juist doordat, er al vele feestjes gevierd waren vanwege het kampioenschap van PSV, was het vandaag ook weer echt een top uitje!

Na een warme zomerdag werd binnen een hete strijd gestreden. De teams blauw, groen en oranje waren flink aan elkaar gewaagd en er was geen enkel team dat zich zomaar gewonnen gaf. En of het nou allemaal eerlijk ging of niet, dat zal niemand ooit weten. Ook was er een kleine déjà vu met de actie van Theo Maassen want in een klein onoplettend momentje was ineens de trofee verdwenen! De oplettende kijker kan hem nog wel op de groepsfoto spotten!
Na een spannende finale ging team blauw er met de overwinning zonder beker vandoor met 91 punten. Team oranje eindigde als tweede met 46 punten en team groen eindigde als laatste met 45 punten.
Medewerkers van PSV, ontzettend bedankt voor de gezellige avond en laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder