Just Beat It! Met Van Der Doelen

Eindelijk! Van uitstel komt gelukkig geen afstel, want vandaag waren we te gast bij Van Der Doelen met de Just Beat It spelshow!

Alles was mooi geregeld voor de kerstborrel van 2021, maar toen gooide “je-weet-wel” roet in het eten. Gelukkig zijn de tijden flink veranderd en konden we vandaag helemaal los! In 3 teams gingen we in de prachtig verbouwde boerderij van start met de Just Beat It spelshow. De spelshow waarbij de handen flink uit de mouwen (of in de mouwen) gestoken moeten worden, waarbij we met name flink veel strijden en lachen en waarbij we natuurlijk ook nog een potje bingo spelen. De juiste ingrediënten voor een feestje als vanouds. De teams waren lekker fanatiek waardoor de scores ook lekker dicht bij elkaar bleven. In de pauze scheelde het maar 11 punten tussen de laagste en de hoogste score. Door flink te zingen, hard te schudden, snel te handelen en een flinke dosis geluk in de finale ging de overwinning uiteindelijk naar team Blauw met 101 punten! Gefeliciteerd! De tweede plek was voor team groen met 93 punten en tot slot team oranje met 64 punten!
Iedereen ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste deelname in het mooie Geffen. We zien jullie graag nog een keer terug op een bedrijfsuitje, familiedag of ander groepsuitje! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder