Just Beat It met John F. Kennedy en de Korenaer

Na 2 try-outs was vandaag de allereerste officiële Just Beat It Show een feit met basisscholen John F. Kennedy en de Korenaer uit Oss. Wat een feest hebben we er samen van kunnen maken deze vrijdagmiddag bij ’t Vunderke in Macharen!

Na een goede lunch werd iedereen verdeeld over de groepen blauw, groen en oranje. Met de coach voorop werd er flink gestreden. Met de brains zat het bij jullie wel goed en ook over het uithoudingsvermogen bij Just Shake It mogen we niet klagen. Sorry dat het met Just Scream It nog niet helemaal lekker ging met de koptelefoons, daar gaan we direct iets aan doen! De scores bleven lekker dicht bij elkaar liggen waardoor het een spannende strijd bleef waarbij alles mogelijk was. Het ene team had zijn verdubbelaar net wat tactischer ingezet dan het andere team, waardoor er toch wat verschillen begonnen te ontstaan.
Na de spannende 2de ronde en de muzikale finale ging de overwinning naar team Blauw met 88 punten. Team Groen eindigde op de tweede plek met 85 punten en tot slot team Oranje met 66 punten.

Dames en heren van de John F. Kennedy en de Korenaer, bedankt voor de “sportieve” middag waarbij we vooral veel lol hebben gehad! Laat onder de foto’s een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder