Just Beat It bij openingsweekend Kombi

Het leukste entertainment voor je openingsweekend nodig? Pop-Up Uitjes bellen! En zo werden we onlangs gebeld om de afsluiter van het openingsweekend van Kombi Bouwmaterialen te verzorgen.

Op het spiksplinternieuwe terrein van Kombi in Uden was het het hele weekend al feest. Een gezellige feestavond, een open dag en afsluitend de Just Beat It spelshow en een heerlijk diner op Italiaanse wijze. Je kon merken dat iedereen al even bezig was, maar na de eerste vragen zat de stemming er al snel goed in. Team Oranje, Groen en Blauw gingen de strijd met elkaar aan in deze spelshow vol actie. Van Just Draw It tot Just Scream It en van Just Mime It tot Just Sing It, iedereen was enthousiast. Niet alleen de opdrachten werden fanatiek uitgevoerd, ook werden de bingokaarten fanatiek afgestreept omdat ons winkeltje weer overliep van foute bingoprijzen. Na 2 spelrondes lagen de scores ontzettend dicht bij elkaar. De overwinning ging naar team Groen met 112 punten! Het winnende team ging er niet alleen met de felbegeerde bokaal vandoor, als extra prijs mochten alle teamleden bij de eigenaren komen eten! De tweede plek was voor team blauw met 110 punten en tot slot team oranje met 107 punten.
Mensen van Kombi in Uden, het was ons een waar genoegen en we zien jullie graag nog een keer terug! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder