Jumbo Oss met Ik Hou Van Brabant

Sorry, vanochtend waren per ongeluk de verkeerde foto’s bij dit artikel geplaatst. Dit is nu gecorrigeerd.

HALLO JUMBO! Vanavond te gast bij Jumbo uit Oss.
Ook al was het bijna weekend, de Jumbo is gewoon geopend tot negen uur. Rond de klok van tien was iedereen aanwezig bij ’t Tunneke in Heesch en konden we beginnen met de spelshow. Jong en oud was van de partij en er werd flink gestreden om die eerste plaats.

De jeugd stond fanatiek vooraan, gesteund door mensen met meer ervaring, terwijl de mensen die de spelshow liever van een afstandje bekeken lekker op de achtergrond een plaatsje hadden gevonden. Het witte team van Gwan had al meteen de leiding en het blauwe team kon al meteen goed mee. Het rode team bleef in het begin nog wat achter, maar maakte later nog een flinke inhaalslag.

De pauze stand: blauwe team 33 punten, rood 35 punten en het witte team staat aan kop met 38 punten. Welk team gaat deze strijd winnen?

Na de pauze was iedereen nog fanatieker om met de overwinning naar huis te gaan. Spellen zoals het schorten spel, de liedjes raden en de spelletjes op het scherm gingen er goed in.

Na een kleine 2 uur was dit de einduitslag:

Team wit 82 punten
Team blauw 80 punten
Team rood 52 punten

Na afloop van de show haalde de Ik Hou Van Brabant DJ zijn plaatjes uit de kast en zo’n beetje alle verzoekjes passeerden de revue. Volgende keer zal ik mijn hardstyle plaatjes ook in de auto gooien, dan kunnen we ook nog een keer flink beuken! Ondanks dat, hebben we er toch een skon fisje van gemaakt!

Iedereen kei bedankt voor de gezellige avond en laat onder de foto’s nog een reactie achter!