Jubilarissen feest Zorgboog Gemert

Het jubilarissenfeest van de Zorgboog is natuurlijk geen feest als het Pop-Up Uitjes team niet is geweest! Zo waren we vandaag weer te gast in Gemert bij het feest met alle jubilarissen die 25 of 40 jaar in dienst waren.

Om alle jubilarissen te bedanken voor de 25 of zelfs 40 dienstjaren wordt er ieder jaar een avond georganiseerd. Zo ook deze donderdagavond en wij waren met de Ik Hou Van Brabant spelshow aanwezig. Na een woordje van dank door Coby, en Paul iedereen willekeurig in team Rood, Wit en Blauw had ingedeeld, kon de show beginnen. Het was mooi om te zien dat mensen van verschillende locaties zo met elkaar in contact kwamen. Als er maar liefst 2300 mannen en vrouwen werken bij een organisatie is het natuurlijk niet gek dat niet iedereen elkaar kent. Al binnen enkele minuten was het onwennige eraf en deden de 3 teams hun best om zoveel mogelijk punten te scoren. Dat lukt bij het ene team wat beter dan bij het andere moeten we eerlijk toegeven…. Team blauw had gewoon een musicaal talent aan boord en daar waren team wit en rood niet tegenop gewassen. Zoals ze in Brabant wel zeggen, bleef team rood aan de achterste mem hangen en gingen ze uiteindelijk met 57 punten met de derde plek naar huis. Team wit eindigde als tweede met 64 punten. Team rood wist hun voorsprong nog verder uit te bouwen en gingen met 109 punten met de overwinning naar huis!
Dames en heren, bedankt voor deze gezellige avond! Laat onder de foto’s even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder