Jaarlijks uitje DRV in Bergen Op Zoom

Vandaag waren we te gast in West-Brabant, Bergen Op Zoom wel te verstaan. In Den Kajuit was het jaarlijkse uitje van DRV waarbij klanten uitgenodigd worden voor een hapje, drankje en wat leuks. En dat leuks was dit jaar de Ik Hou Van Brabant spelshow! In 3 teams werd de strijd aangegaan om de felbegeerde Kookvanjou! schort!

De captains Pascal, Tilly en Meneer Sjaak hielden de teams in bedwang en hadden het laatste woord. Wij hadden het idee dat de kennis goed verdeeld was onder de teams, want het ene team had het wat makkelijker met de spelling, de andere met muziek en tot slot werd er door het blauwe team flink gescored bij het Brabantse Merken spel.
Het rode team mocht zich gelukkig prijzen dat het rad tot 2 keer toe op de maximale score van 10 punten bleef steken, terwijl het blauwe team, dat op dat moment toch al onderaan stond, de pechprijs draaide. Het witte team had de pech dat er een klein technisch mankementje zat in de kabel, waarvoor nogmaals onze oprechte excuses (en 3 bonuspunten!)
De uitslag:
De eerste plaats was voor het Rode Team met 79 punten
De tweede plaats was voor het Blauwe Team met 69 punten
De derde plaats was voor het Witte Team met 55 punten

Wij hebben erg genoten van jullie enthousiasme en jullie inzet en we zien jullie graag nog eens terug bij 1 van onze shows.

Wij respecteren de keuze van DRV om geen foto’s op deze website te plaatsen, maar desondanks vinden wij een reactie van jullie hieronder toch graag tegemoet!