Jaarlijks personeelsuitje Pantein Odiliapeel

De thuiszorgclub van Pantein vierde vandaag hun jaarlijks personeelsuitstapje in Odiliapeel! Natuurlijk was het Ik Hou Van Brabant team van de partij met weer een geweldige editie van de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Op Jeroen na, was het vandaag een echte dames aangelegenheid! Maar onze ervaring met dergelijke dames uitjes is dat die wel altijd super gezellig zijn! En zo was het vandaag dan ook weer! De 3 teams streden voor wat ze waard waren en zeker in de eerste helft namen ze om beurten de koppositie van elkaar over. Het ene team was weer wat sterker in het raden van bekende Brabanders, het andere team weer met muziekvragen en weer het andere team in de Brabantse logo’s en merken. In de tweede ronde, was het toch het rode team dat flink wist te scoren en na 2 uurtjes waren zij het dan ook die met de overwinning naar huis gingen!
Wij feliciteren het rode team met de overwinning met 95 punten! Natuurlijk ook alle lof voor het witte team (62 punten) en het blauwe team (52 punten)!

Graag zien we jullie nog eens terug! Omder de foto’s kun je je reactie achterlaten, vergeet dat niet, want dat vinden wij altijd leuk!

Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Ellen Bekx
  31 oktober 2013 om 13:55

  Super leuke en gezellige avond gehad!!
  Leuke show,
  Bedankt organisatie

 • Wilma
  31 oktober 2013 om 20:00

  Kei gezellige avond, en heel goed georganiseerd.
  En Jeroen je hield het super vol met al die meiden van Pantein!!!

  • Jacqueline Bevers
   1 november 2013 om 01:50

   Kei leuke en gezellige avond gehad.
   De show was ook erg leuk.
   Organisatie Bedankt !

 • lies peepers
  1 november 2013 om 15:28

  het was in een woord geweldig, bedankt organisatie