Originele jaarafsluiting RedFoxBlue

Voor een originele jaarafsluiting van RedFoxBlue wist Paul wel wie hij moest gaan bellen: het Ik Hou Van Brabant team! En RedFoxBlue leverde het bewijs dat je er ook met een kleine groep een succesvolle avond met de Ik Hou Van Brabant/Holland spelshow van kunt maken!

Met de drive om de beste te zijn, werd het een show vol strijd! Team Rood ging er als een speer vandoor, terwijl team Wit nog lang op de ‘0’ punten bleef hangen. De benaderingsvragen en bekende Nederlander raden, waren niet echt de spelletjes van team wit, bij de liedjes daarentegen was team rood juist weer minder sterk. Helaas voor team Wit bleef het rad slechts op enkele punten steken en bleef team Rood maar punten scoren. Ook zonder de joker wist team rood met een ruime voorsprong de overwinning binnen te slepen. Zij gingen met 96 punten naar huis met de hoofdprijs. Team Wit ging tot slot met 77 punten met de 2de prijs naar huis.

Dames en heren, wij wensen jullie hele fijne feestdagen en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder