Jaarafsluiting Ploegmakers groep

Het feit dat dit een last-minute boeking was, deed niets af aan de gezelligheid! Het Ik Hou Van Brabant team zorgde ervoor dat het een jaarafsluiting van de Ploegmakers groep werd om niet snel te vergeten!

Voor alle medewerkers en aanhang presenteerden wij vandaag de Ik Hou Van Brabant show met een vleugje kerst. Iedereen werd ingedeeld in 1 van de 3 teams en het beloofde een flinke strijd te gaan worden. We hadden vandaag de redelijk unieke situatie dat, na een klein voorsprongetje van het blauwe team, het witte team aan kop ging en al gelijk een puntje of 25 loskwam van het rode en blauwe team. Vooral veel geluk in het spel zorgde voor de nodige punten. Daar waar het rad voor het blauwe en rode team vaak op “1” bleef steken, stopte het rad tot wel 2 of 3 keer toe op de maximale “10” punten. Ach, zij hadden geluk in het spel…. 😉
De uitslag na 2 spelrondes:
1. Het witte team met 115 punten
2. Het blauwe team met 75 punten
3. Het rode team met 50 punten
Hele fijne feestdagen toegewenst voor jullie allemaal en een geweldig 2014 met het 80 jarig jubileum in het vooruitzicht! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder