Voor de jaarafsluiting van de collega’s van de middelbare school uit de buurt waren we vandaag bij De Houthallen in Oosterhout. Een inspirerende locatie, de perfecte plek voor een spelshow van Pop-Up Uitjes!

Er kon door de collega’s gekozen worden voor verschillende activiteiten. Van fietsen tot jeu de boules en van schilderen tot het leukste uitje van de dag: De Ik Hou Van Brabant spelshow! Met een groep van 25 personen zorgden we ervoor dat het lachen, dansen en zingen werd. De kennis over Brabant serd met een knipoog versterkt en met de opdrachten werden er over en weer door team Rood, Wit en Blauw punten gescoord. Waar team Wit vroeg het voortouw nam, werd dit team later weer ingehaald door team Rood en Blauw. Ja een spannende finale gaf het rad de doorslag voor team Wit, met 100 punten erbij gingen zij er met 174 punten met de overwinning vandoor. De tweede plek was voor team Blauw met 69 punten en tot slot team Rood met 61 punten.
Beste collega’s, het was ons een eer om voor jullie de jaarafsluiting in Oosterhout te mogen verzorgen en wie weet tot de volgende keer!
Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dan kunnen ook anderen zien hoe het is geweest.

Reacties

mood_bad
  • Er zijn nog geen reacties achtergelaten. Ben jij de eerste die een reactie plaatst?
  • chat
    Laat een reactie achter

    Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

    Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

    Lees verder