IVT kraamzorg bij Zin In Geffen!

Dat zowel IVT kraamzorg als Ik Hou Van Brabant gegroeid zijn, bleek vandaag tijdens het personeelsuitje van IVT bij Zin In Geffen! IVT was één van de eerste gasten van Ik Hou Van Brabant in november 2010 en toen Lydia en Marjon voor 2017 een uitje moesten boeken, dachten ze gelijk weer aan het grote succes van toen.

Waar we in 2010 bij thuislocatie De Proatstal zaten, waren we vandaag te gast bij partnerlocatie “Zin In Geffen”, uiteraard in Geffen. Na een heerlijke borrel op het terras, was het dan met een Brabants kwartiereke vertraging tijd om aan de show te beginnen. Team Wit had het lastig vandaag. Ondanks het fanatisme van captain Tessa en het draaien van de “10” punten bleef de score een beetje achter op team Rood en Blauw. Zij gingen er samen als een speer vandoor door flink wat punten te scoren met het logo- en topospel. Na 2 spelrondes was het alweer bijna tijd voor een heerlijk buffet, maar voor het zover was, moesten we natuurlijk nog wel een winnaar hebben. In tegenstelling tot 2010 (het rode team won toen), ging vandaag de eerste prijs naar team Blauw! Dames, van harte gefeliciteerd met de eerste prijs met 74 punten! Team rood eindigde als tweede met 65 punten en tot slot team wit met 49 punten.

Dames, het was weer een gezellige en super geslaagde avond. We zouden het leuk vinden als je onder de foto’s nog een reactie achterlaat.
Houdoe en bedankt en graag weer tot ziens!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Karin Roovers-Hoosemans
  15 juni 2017 om 08:31

  Het was een kei gezellige avond en wat een spanning tijdens het spel.

 • Femke
  15 juni 2017 om 11:25

  Ik vond het erg gezellig! super leuk spel, leuk dat iedereen dan meteen zo fanatiek wordt. Bedankt 🙂

 • Kim
  15 juni 2017 om 17:58

  Wederom, net zoals 7 jaar geleden, een hele gezellige en fanatieke avond gehad tijdens het teamuitje! We moesten als team rood de overwinning aan team blauw laten, maar dat maakte de avond er niet minder gezellig om!

 • Judith
  20 juni 2017 om 11:16

  Erg gezellige avond gehad!
  Leuk dat er afwisselend en korte spelletjes werden gedaan, ieder die er behoefte aan had kon meedoen, of op de voorgrond, of een beetje aan de zijlijn!
  Bedankt!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder