In ‘t Corenvelt Veghel

Op de avond dat Ik Hou Van Holland op tv is, spelen de medewerkers en aanhang van in ‘t Corenvelt uit Veghel de Ik Hou Van Brabant spelshow. Zelf deelnemen is natuurlijk veel leuker en gezelliger dan alleen op de bank naar de tv kijken! Het was dan ook een geweldige avond geworden waarbij we ook nog eens flink gelachen hebben!

De bekende Brabanders werden afgewisseld met Brabantse hits en het schortenspel werd afgewisseld met het merkenspel. Het rode en blauwe team waren aardig aan elkaar gewaagd, terwijl het witte team wat achter bleef lopen. Dit leidde uiteindelijk tot de volgende uitslag:
Het blauwe team ging met 83 punten met de overwinning naar huis, gevolgd door het rode team met 77 punten. Het witte team eindigde op de derde plek met 44 punten.

Heel hartelijk bedankt voor jullie enthousiaste deelname en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Houdoe

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Jacco Stam
    6 november 2012 om 14:09

    Erg goed georganiseerd; er zijn tientallen van dit soort shows maar zo professioneel als deze zie je ze zelden. Complimenten!